Англійська мова/6-Б клас 2023р.

🇬🇧 8.03.23р. у рамках Методичної декади (27.02-10.03.2023р.) у #НИЖНЬОСТРУТИНСЬКОМУ_ЛІЦЕЇ відбувся відкритий урок з англійської мови в 6-Б кл.
🇬🇧 Вч. англ. м., Гнатів Н.П. підготувала та провела урок узагальнення та систематизації знань у формі конкурсної гри “#Who_knows_English_better?” Вчитель створила на уроці ситуацію психологічного комфорту, було вдало поєднано сучасні методи та прийоми навчання. Під час уроку були використані передові технології навчання та мультимедійні засоби. Урок був насиченим та цікавим.
🇬🇧 Урок передбачав досягнення наступної мети: застосування лексичних конструкцій із теми, вивчених на попередніх уроках; сприяти удосконаленню навичок усного мовлення, комунікативних навичок та підготовка до контрольної роботи; розвиток творчої діяльності учнів, умінь і навичок, психологічної готовності до спілкування в різних ситуаціях; розвиток критичного та асоціативного мислення; підвищувати пізнавальний інтерес до англійської мови, виховувати бажання дотримуватися здорового способу життя, поглибити знання та сприяти зацікавленості у розширенні своїх знань у вивченні англійської мови.
🇬🇧 Для проведення уроку використано роздатковий матеріал, мультимедійний пристрій.
🇬🇧 Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями. Використаний метод Fishbone, який спрямовував учнів на проведення аналізу, порівнянь, ситуативні вправи, які застосувались для вдосконалення знань, умінь і навичок учнів, а також різні ігрові ситуації.
🇬🇧 Учні під час уроку проявляли високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу.
🇬🇧 Мета, яка була поставлена викладачем, повністю досягнута.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі