💙💛7.03.23 р. у рамках Методичної декади (27.02-10.03.23) у #НИЖНЬОСТРУТИНСЬКОМУ_ЛІЦЕЇ відбулася #ранкова_зустріс у 1 класі ❤#УКРАЇНУ.
💙💛Першокласники на цій ранковій зустрічі дружньо вітались та бажали один одному наполегливості та успіхів у навчанні. А ще їхні побажання були адресовані рідній Україні. І хоч дітки ще зовсім маленькі (принаймні наймолодші в школі 🤔) та побажання в них зовсім дорослі. Кожне дитяче сердечко впевнено мріє, щоб Україна перемогла, розбудувалась, зміцніла і стала найкращою і жила в мирі та спокої.
💙💛Школярі поділилися одне з одним цікавими і ще до кінця непізнаними фактами про державні та народні символи України.
Закріпили свої знання під час патріотичної гри “Вірю/Не вірю”.
💙💛А різноманітні групові заняття у креативній формі дозволили на практиці показати, скільки вони вже знають про Батьківщину, і як цікаво дізнатися щось нове, і яка рідна їм Україна.
💙💛На цій ранковій зустрічі класовод Фреїшин Г.С. у цікавий і захопливий спосіб почала новий навчальний день. Допомогла відчути першокласникам, що вони – спільнота, залучила дітей до активного спілкування, налаштувала їх на успіх, а також створила комфортне, безпечне та інтерактивне середовище…
Back to top