#Вік_живи_вік_учись #МК_класних_керівників 2024р.

Відповідно до річного плану роботи #Нижньострутинського_ліцею 21 лютого 2024 року відбулося засідання #МК_класних_керівників на тему: “Виховний потенціал класних годин та шляхи його реалізації у Новій українській школі”. Засідання проходило у формі конференції.
У теоретичному модулі члени МК заслухали виступ заступника директора із виховної роботи, Мазнички Л.В. на тему: “Творчість: шляхи звільнення від стереотипів у НУШ”. В обговоренні взяли участь класні керівники 1-6 класів. Вони обмінялися досвідом роботи (із своїми класами), своїми думками та напрацюваннями. Зокрема Дідоха О.В. (класовод 3 кл.) звернула особливу увагу на питання: “Основні принципи НУШ у початковій школі”, Якимів С.М. (кл. керівник 5 кл.) поділилася своїми міркуваннями з питання “НУШ у 5 класі: особливості та інновації”, Бігун Н.В. (кл. кер. 6 кл.) поділилася своїми напрацюваннями з питання “НУШ у 6 класі: враження, переваги, труднощі”.
У практичному модулі члени МК мали можливість відвідати чудові години спілкування, які були проведені на високому методичному рівні: “Ранкові зустрічі” у 1 і 4 – х класах (кл. керівники — Якимів Н.І., Боднар О.Б, Бігун І.В.) та години спілкування: “Україна — це ми!” ( 5 кл., кл. кер. Якимів С.М.), “Герої не вмирають” (6 кл., кл. кер. Бігун Н.В.).
Було цікаво, зворушливо, велично, захоплююче, патріотично…
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі