Тиждень безпеки дорожнього руху 2023р.

🏨 Навчальний процес у #НИЖНЬОСТРУТИНСЬКОМУ_ЛІЦЕЇ розпочався, як і годиться, з #Тижня_безпеки_дорожного_руху 4.09-8.09. Особливу увагу було приділено усвідомленню необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
🚦В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» та ін. з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів, рольових ігор та цікавих завдань.
🚏 В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, ознайомилися з досі невідомими дорожніми знаками.
📰 Свої знання з ПДР ліцеїсти зібрали в буклет і оформили класні пам’ятні куточки, щоб усі, хто проходитиме повз, могли переглянути і повторити правила.
💯 Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, під час “Повітряної тривоги” та дотримуватимуться загальних правил здобувачів освіти у закладі. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!
3 2 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі