Змагання по стрільбі з пневматичної гвинтівки 2023р.

Урок Захисту України

🎯 1.03.23 р. у рамках Методичної декади (27.02-10.03.23) відбулися #змагання_серед_учнів10_11класів_по_стрільбі_з_пневматичної_гвинтівки.
🇺🇦 З метою пропаганди та популяризації престижу служби в Збройних Силах України, патріотичного виховання учнівської молоді, що спонукає особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджує національну самосвідомість, розвиває розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, взаєморозуміння, дружбу та взаємоповагу один до одного, в #НИЖНЬОСТРУТИНСЬКОМУ_ЛІЦЕЇ відбулися військово-спортивні змагання серед учнівської молоді . Згідно положенню змагань, допризовна молодь змагалася у стрільбі з пневматичної гвинтівки та підготовці зброї до стрільби. У змаганнях взяли участь команди старшокласників 10–11 класів. Організатором змагань виступив учитель предмету «Захист України» — Савчук О.Ю.
🎯 Даний захід є цікавими для учнівської молоді і викликає в неї неабиякий інтерес. Ось і ці змагання не стали винятком. Змагання пройшли у дружній атмосфері та напруженій боротьбі, що чітко підтвердилося при підведені підсумків, коли долю призового місця подекуди вирішувала не тільки різниця в декілька залікових очок, а й навіть кращі показники попадання в дев’ятки та десятки.
🇺🇦 Про актуальність таких змагань у теперішній час війни, думаю, буде зайвим вести мову. Цього просто вимагає час і ситуація, у якій ми живемо.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі